Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Platforma AMD AM4 a fost lansată

/
/
/

Primele sisteme care folosesc platforma AM4 au fost dezvăluite, alături de informații ample despre noua tehnologie a companiei.

Această platformă este inițial disponibilă prin intermediul producătorilor de sisteme OEM, HP și Lenovo, urmând ca pe parcursul următoarelor luni să fie lansate modele din partea mai multor producători, iar componentele individuale să fie disponibile pentru publicul larg.

amdapua7cpu

Platforma AM4 aduce inițial suport pentru seria Bristol Ridge de procesoare, compusă din APU-uri și procesoare bazate pe arhitectura Excavator. Zen încă nu este disponibil. Procesoarele din seria APU-9000 sunt construite cu limite termale de 35W și de 65W, oferind performanță mai bună față de generațiile anterioare.

AMD7genAPU

AMD va folosi un singur socket pentru întreaga serie de procesoare noi, fie că este vorba de APU-uri sau procesoare normale. Plăcile de bază AM4 adaugă în sfârșit suport nativ  la ecosistemul AMD pentru PCI-Express 3.0, DDR4, USB 3.1, NVMe și SATA Express, intenția companiei fiind cea de a realiza o platformă cu longevitate.

amda7cpu3

Merită menționat că AM3+ a rezistat pe piață 5 ani de zile, o veritabilă raritate, dar nu pentru că a fost construită pentru longevitate, ci pentru că AMD a rămas fără alternative.

amda7cpu2

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

14 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar