MORE

Platforma AM4 si procesoarele sale intra in testare

Zvonurile recente, despre lansarea iminenta a platformei AM4 pentru noile procesoare AMD, primesc mai multa confirmare, deoarece atat o placa de baza cat si procesoarele aferente au fost zarite in variante de testare prin baza de date a unui serviciu de transport folosit de companie.

Un set de placi de baza cu socket AM4 a fost trimis catre laboratoarele de testare din India, listarea indicand suport pentru DDR4 si o valoare de aproximativ 700 de dolari. Acest pret este pentru un prototip, nu reflecta pretul pe care il va avea o placa de baza finala, atunci cand ajunge pe piata.

Zauba-AMD-AM4-CPU-APU-and-Motherboard

Alaturi de placile de baza mai erau si doua procesoare de 65W cu 4 nuclee, dintre care unul avea un adaptor grafic integrat. Ambele erau pentru platforma AM4 si aveau o valoare indicata de 22 de euro, ceea ce inseamna ca foarte probabil este vorba de variante de AM4 ale acelor APU-uri existente, asa ca in cazul in care erau pierdute in transport, nu ar fi fost o mare pierdere.

Aceste produse ar trebui sa ajunga pe piata in primavara anului viitor. Iar pe undeva prin toamna lui 2016, vom avea parte in sfarsit de procesoare Zen noi noute, cu tehnologie moderna si mult mai puternica fata de Excavator.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button