Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Plants vs Zombies este momentan gratuit pe Origin

/
/
/

Electronic Arts nu o duce prea bine în ultima vreme pe partea de „publicul ne adoră”. S-ar putea spune chiar că este în acest moment una dintre cele mai disprețuite companii din industria jocurilor.

Totuși, pentru cei care n-au jurat pe spiritele străbunilor că nu se vor atinge vreodată de Origin iarăși, Electronic Arts oferă încă un joc gratuit în cadrul promoției On The House.

Jocul de această dată este Plants vs Zombies, celebrul titlu care în anul 2009 care a devenit incredibil de popular în ciuda faptului că era un exemplar foarte firav al genului Tower Defence. Cel puțin comparativ cu Elemental TD, care cam continuă să fie cel mai bun reprezentant al genului făcut vreodată. Totuși, nu se poate nega faptul că această minunăție făcută de studioul PopCap avea foarte mult farmec și o melodie excepțională despre zombies pe peluză.

Plants vs Zombies este disponibil gratuit pentru o perioadă limitată, dar va rămâne al vostru pe veci dacă îl descărcați.

[Origin]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar