PC

Plantronics Blackwire 5200 UC – Căştile care-ţi vorbesc!

Plantronics Blackwire 5200 UC, căştile care-ţi vorbesc, sunt disponibile în România pentru segmentul B2B și reprezintă categoria superioară a seriei Blackwire, lansată în octombrie anul trecut la nivel mondial. Seria Blackwire este destinată segmentului business, în special departamentelor şi furnizorilor de servicii de call center şi customer care.

În plus faţă de seria 3200, modelele Blackwire 5200 dispun de anulare pasivă a zgomotului pentru a ajuta utilizatorii să nu fie perturbaţi de discuţiile din jur sau de alte zgomote și pentru o concentrare sporită la lucru. De asemenea, dispun și de alertă dinamică pentru situaţiile în care utilizatorul încearcă să vorbească la microfon, dar a uitat că este pe „mut” – şi atunci dispozitivul „şopteşte” în urechea utilizatorului că trebuie să anuleze comanda „mut”. Pe lângă acestea, seria Blackwire 5200 are un suport central redesenat pentru confort sporit.

Caracteristica distinctivă a seriilor Blackwire 5200 şi 3200 este disponibilitatea celor două versiuni de configurare: o versiune cu două auricule pentru sunet natural clar şi bogat cu procesare digitală a semnalului în ambele urechi, respectiv o versiune monoaurală de tip call-center.

Seria Blackwire 5200 dispune de microfon cu anulare a zgomotului ambiental, cu EQ dinamic pentru a optimiza calitatea vocii când eşti într-o conversaţie şi care ajustează automat setările EQ atunci când asculţi muzică sau multimedia. Experienţa de ascultare este cu adevărat extraordinară, ideală pentru voce, muzică sau multimedia, iar designul este conceput pentru zile lungi la birou, cu un mod de ajustare sigur şi comod, ajutând utilizatorii care petrec mai mult timp în convorbiri telefonice. Căştile Plantronics Blackwire 5200 pot fi conectate la computer, tabletă sau smartphone, datorită opţiunilor multiple de conectare: USB sau USB-C, respectiv mufa de 3,5 mm.

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, creând soluții inteligente și adaptate, care sprijină nevoile cele mai importante ale clienţilor: experimentarea și facilitarea unei comunicări simple și clare, în timp ce se bucură de medii înconjurătoare lipsite de distrageri.Blackwire 5220 USB-C

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button