TECH

Plantronics Blackwire 3200 UC – O casca ideala pentru cei ce vorbesc mult la telefon

Pretul unei casti de conferinta, mai ales daca doresti calitate audio si microfon bun, este foarte ridicat. Putem discuta lejer despre preturi ce trec de cateva sute de dolari, iar plaja este atat de restransa, incat esti obligat sa alegi intre doar cateva companii. Plantronics pe de alta parte, cu seria BlackWire, se cam impotrivesc curentului: Blackwire 3200 UC si restul produselor din aceasta serie de casti, doresc sa ofere calitate la un pret mai bun, asta fara compromisuri la capitole precum confort sau calitate.

Aceste casti au fost realizate in special pentru cei care folosesc sisteme de comunicatii in mediul corporate sau care doresc un sunet clar in casti si un microfon care reda adecvat vocea. Aici intra in scena BlackWire 3200 UC, care propun o „experienta auditiva cu adevarat remarcabila, ideală pentru utilizarea ca instrument de comunicare sau ascultare, iar designul este perfect pentru asigurarea confortului în zilele lungi de muncă la birou, mai ales atunci când stai mult pe telefon.”, afirma producatorul.

Una dintre cele mai interesante caracteristici este că aceste căşti permit scenarii multiple de utilizare, datorită celor două versiuni disponibile: o versiune cu două auricule pentru sunet natural clar şi bogat cu procesare digitală a semnalului în ambele urechi, respectiv o versiune monoaurală de tip call-center.

Ambele modele vin cu microfon cu noise canceling, egalizator dinamic pentru a optimiza vocea in timpul unei conferinte si redare automata in modul film sau muzica, de indata ce dai drumul unui film sau unei piese muzicale. In plus, versatilitatea este in sangele acestei serii, putand sa fi conectata prin USB traditional, Type-C sau Jack la mai toate dispozitivele posibile. In esenta: poţi folosi caştile Plantronics Blackwire 3200 conectate la computer, tabletă sau smartphone datorită opţiunilor multiple de conectivitate: USB, USB-C sau mufa de 3,5 mm.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button