GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Fiecare copac plantat în Ghost Recon Breakpoint va contribui la plantarea unui copac în realitate

Jucătorii de Ghost Recon Breakpoint vor contribui de acum la plantarea de copaci în realitate, prin simplul fapt că plantează copaci în joc. Acesta este rezultatul unei colaborări între Ubisoft și Ecologi, un grup de mediu care în trecut a ajutat la reîmpădurirea insulei Madagascar și a reparat și întreținut instalațiile de apă din țări sărace de pe teritoriul Africii.

Inițiativa Ghost Recon Breakpoint Plant A Tree a început zilele trecute și se va desfășura până pe data de 20 Decembrie 2021. În această perioadă, jucătorii trebuie să rezolve o ghicitoare pe site-ul dedicat campaniei pentru a descoperi o locație din joc. Odată ajuns la locația de pe insula Auroa, vei putea planta un copac și îl poți privi cum crește. Vei fi recompensat pentru efortul tău cu un patch și un titlu nou, iar copacul plantat în joc va rămâne acolo chiar și după ce evenimentul se va fi încheiat.

Fiecare copac plantat în Ghost Recon Breakpoint înseamnă o mică donație din partea Ubisoft pentru a acoperi costul plantării unui copac. Pe scurt, dezvoltatorul de jocuri este sursa de bani, în timp ce Ecologi are personalul necesar pentru a planta o mulțime de copaci. Iar dacă vrei să susții cauza și mai mult, poți cumpăra Snow Woods Ghillie Bundle din magazinul jocului, iar toți cei 5 euro vor ajunge în contul Ecologi.

Îmi place să văd astfel de inițiative și mă bucur când dezvoltatorii de jocuri ne arată și partea lor umană. Iar pentru cei care nu au fost pe fază, familia de jocuri Ghost Recon se mărește cu un nou titlu dezvoltat în România. Am vorbit despre el într-un interviu cu echipa de la Ubisoft București, iar dacă sunteți curioși puteți să-l citiți făcând click aici.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button