MORE

PlanetSide va fi inchis, la fel si Legends of Norrath

MMOFPS-urile continua sa fie la fel de rare ca un MMO cu gameplay bun, iar lista devine acum si mai scurta. Studioul Daybreak anunta ca legendarul PlanetSide va fi inchis la sfarsitul acestei luni, si nu va fi singurul joc vechi de care studioul se va descotorosi.

Din cauza modului in care evolueaza afacerea si din a unor motive tehnice, studioul a decis sa inchida PlanetSide in ziua de 1 iulie 2016. Inca din 2014 acesta poate fi accesat gratuit, dar pentru cea mai mare parte a fost inlocuit de succesorul sau, PlanetSide 2, care acum permite jucatorilor sa construiasca propriile baze.

Jocul poate ca nu a fost pe cat de popular erau celelalte realizari ale studioului Sony Online Entertainment, mai ales EverQuest, dar avand in vedere cand a fost lansat, nici nu prea avea cum. La urma urmei, este greu sa faci un MMOFPS asa cum trebuie, cand conexiune predominant intalnita la internet este un dial-up prin care abia poti juca un TBS, da barem un FPS cu sute de oameni la un loc.

Legends of Norrath va fi si el inchis. Acest joc de carti a incercat sa mearga pe modelul Hearthstone… cu ani de zile inainte ca Blizzard sa considere macar aceasta posibilitate. Lansat in 2007, Legends of Norrath era un joc de carti care n-a prea reusit sa atraga foarte multa atentie, iar din 17 august nu va mai putea fi jucat. Abilitatea de-a cumpara carti va fi suspendata incepand cu 18 iulie.

Asa ca daca mai vreti sa jucati vreunul din aceste titluri, mai aveti cateva saptamani la dispozitie.

[Daybreak Studios]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button