GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PlanetSide Arena a fost anunțat și are un mod Battle Royale

PlanetSide Arena este cea mai nouă iterație a legendarei serii de MMOFPS-uri, una care va integra o componentă mult râvnită în ultimul an, cea de Battle Royale.

Dacă nu mai țineți minte despre ce era vorba, primul PlanetSide a fost lansat cu 15 ani în urmă și era un joc revoluționar care permitea unui număr imens de jucători să participe la un război continuu pentru controlul unor continente. Jocul a primit o continuare deceniul acesta, predominant bine primită, iar acum se pregătește pentru următorul pas.

https://youtu.be/dRi_ouHH-vM

PlanetSide Arena va fi un joc ceva mai focalizat, fără componenta de control planetar. În schimb, va avea trei moduri de joc. O bătălie masivă de tipul 250 vs 250 de jucători, un mod Battle Royale solo și încă un mod Battle Royale pe echipe. O diferență considerabilă față de majoritatea celorlalte jocuri de acest tip este că se va folosi de câteva componente din arsenalul lui PlanetSide. Asta înseamnă că veți avea de ales între trei clase, veți avea un jetpack la fiecare, și veți putea folosi vehiculul personal pe terenul de luptă. Vehiculele din PlanetSide în general nu sunt motociclete sau dacii, ci mai mult tancuri și bombardiere.Mai multe moduri de joc vor fi adăugate pe parcurs, precum Capture The Flag, Search and Destroy și multe altele.

Nu este vorba de un joc ce va fi lansat prin early access, sau de unul gratuit, ci de o lansare concretă. PlanetSide Arena va fi disponibil pe 29 ianuarie, iar cerințele de sistem au fost deja anunțate. Acestea sunt:

Minim
  • OS: Windows 7, 8, 8.1 sau 10 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i5 2500K
  • RAM: 4GB
  • Video: GeForce GTX 570 sau mai nou
  • HDD: 20GB
Recomandat
  • CPU: Intel Core i7 7700K
  • RAM: 8GB
  • Video: GeForce GTX 1060

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button