MORE

PlanetSide 2 primeste constructii de baze

Cu ocazia aniversarii a trei ani de zile de cand PlanetSide 2 si-a deschis in mod oficial portile, Daybreak (fostul Sony Online Entertainment) a organizat un live-stream in cadrul caruia a demonstrat o functie noua care va fi adaugata in joc, abilitatea de a construi baze.

Pe langa o serie de schimbari majore care vor fi implementate pe continentul Indar, se va implementa pe viitor un sistem care permite jucatorilor sa construiasca si sa distruga baze.

In mod normal, bazele prezente pe continente sunt statice, nu pot fi demolate, nu pot fi distruse, pot fi doar ocupate. Sistemul de constructie ofera posibilitatea grupurilor de jucatori sa ridice baze in anumite locatii, folosind componente prefabricate. Studioul va lansa seturi de componente noi de la o luna la alta, acestea avand diferente atat estetice, cat si functionale.

Bazele sunt compuse din elemente precum reactoare care genereaza atat energie cat si puncte de victorie (plus explozii masive cand sunt distruse), ziduri sau turete. Spre deosebire de cele standard, aceste turete pot fi imbunatatite pentru a folosi un AI. In mod normal, AI-ul va fi ceva mai pasiv, nu va incerca sa traga in tot ce misca, dar daca baza este atacata direct, AI-ul va intra in modul Skynet, si va incerca sa omoare orice entitate inamica din zona, fie ca este vorba de infanterie, tancuri sau aeronave.

Nu au pomenit exact cand va fi disponibil update-ul care va permite construirea de baze in PlanetSide 2.

[Twitch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button