PC&Consoles

PlanetSide 2 primeste constructie de baze

PlanetSide 2 s-a extins considerabil saptamana trecuta. Dupa ani de asteptare, jocul a capatat in sfarsit o componenta  de mult promisa care modifica drastic modul in care acest MMOFPS este jucat.

EverQuest Next o fi mort, dar una din ideile sale de baza continua intr-o forma in PlanetSide 2, sau cel putin in varianta sa de PC deocamdata. Lumea jocului a primit o noua resursa, numita Cortium, care poate fi recoltata folosind o specie noua de vehicul, numit ANT.

Aceste doua elemente pot fi apoi combinate pentru a construi ziduri, baricade, buncare, turete si multe altele. Cele mai importante lucruri pe care le poti construi sunt generatoare de puncte de victorie si silozuri. Punctele de victorie se inteleg de la sine, functioneaza asa cum functionau si bazele capturate in mod normal din PlanetSide 2. Silozurile sunt partea interesanta si cea care probabil va duce la transformarea lui Indar in Arakis, Dune, Planeta Desert. Acestea vor trebui in mod constant aprovizionate cu acea resursa noua, Cortium, pentru ca este folosita pe post de energie pentru turete, pentru punctele de victorie, scuturi si fiecare alta componenta a unei baze.

Asta inseamna ca jucatorii vor trebui sa se lupte in mod constant pentru aceasta resursa, ducand la batalii foarte interesante.

[PlanetSide 2]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button