GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Planet Zoo a fost anunțat

Mai duceți dorul vremurilor în care puteați îndesa 200 de balene Orca într-un bazin atât de mic încât abia dacă ar încape una acolo cum trebuie? Nu? Înseamnă că ați jucat Zoo Tycoon cum trebuie.

Dar dacă țineți minte seria, atunci acest anunț are să vă placă. Studioul Frontier Developments, creatori ai lui Planet Coaster, Elite Dangerous și Jurassic World Evolution, anunță Planet Zoo. În esență o combinație dintre primul și ultimul dintre jocurile numite mai devreme, dar fără dinozauri și cu posibilitățile aproape nelimitate de customizare a unui parc.

Dezvoltatorul promite că va oferi printre cele mai realistice animale pe care le-ați văzut vreodată într-un joc video, alături de o simulare detaliată de management, o campanie și poate suficient conținut cât să țină jucătorii ocupați pentru o vreme. Probabil nu va trebui să fugăriți elefanți evadați cu un elicopter pentru a le da medicamente și cu siguranță populația de capre va fi mai fericită să nu fie folosită pe post de mâncare.

Planet Zoo va fi lansat în toamna acestui an pentru PC. Nu a fost pomenită vreo altă versiune a jocului în acest moment, dar probabil va fi disponibil și pentru console, la fel ca Jurassic World, la un punct din viitor.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button