PC&Consoles

Planet Coaster primește un update aniversar

Studioul Frontier Developments anunță că pentru a marca împlinirea a unui an de la momentul lansării, Planet Coaster va primi un update menit să schimbe puțin modul în care managementul parcului funcționează.

Update-ul va fi lansat cel mai probabil luna viitoare și va implementa un sistem de energie pentru angajații parcului. Aceștia nu vor mai sta la locul lor de muncă non-stop, lucrând de parcă ar fi niște roboți fără voință independentă. În schimb, vor lua pauze și își vor face de cap prin parc atunci când sunt prea stresați, ceea ce înseamnă că va trebui să proiectezi totul în jurul ideii că la un moment angajații mai vor să facă și altceva decât să muncească non stop.

De asemenea, veți avea parte de noi atracții, ca cea din trailer-ul de mai jos, plus un set de unelte îmbunătățit pentru realizarea de hărți și scenarii. Veți putea realiza provocări unice prin inserarea de obiective care trebuiesc îndeplinite. Aceste scenarii pot fi apoi date altor jucători, Planet Coaster având deja o comunitate care adoră să creeze conținut și să îl împartă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button