PC&Consoles

Planescape Torment Enhanced Edition a fost anunțat

În mod oficial nu prea mai aveți scuze să evitați unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată. Planescape Torment va primi o variantă remasterizată, care aduce suport pentru rezoluții noi și o interfață refăcută, dar lasă tot conținutul original intact.

De producția lui Planescape Torment Enhanced Edition s-a ocupa studioul Beamdog, același care a lucrat și la variante reconstruite ale jocurilor Baldur’s Gate și Icewind Dale. La dezvoltarea sa a colaborat și designerul inițial al lui Torment, Chris Avellone, așa că poate de această dată nu se vor întâmpla incidente, cum ar fi Morte să facă glume despre alegerile din SUA.

Jocul aduce acum suport pentru rezoluții de 4K, cu o funcție de zoom și contururi opționale. Interfața include acum butoane dedicate pentru toate acțiunile personajelor, care până acum erau disponibile doar dintr-un meniu contextual. Studioul a ținut să menționeze că nu va fi adăugat conținut de poveste.

Lansarea lui Planescape Torment Enhanced Edition este foarte aproape, va fi disponibil din ziua de 12 aprilie, la un preț care încă nu a fost dezvăluit. Dacă nu știți de ce ar trebui să îl jucați, atunci fără să vă stric prea multe surprize am să vă spun doar că povestea sa este genială, iar lumea jocului face orice alt joc de fantezie să pară plictisitor.

[Blue’s News]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close