GamingMobilePC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Plague Inc: The Cure este gratuit pe durata pandemiei

Plague Inc. este un joculet desul de popular, avand un istoric indelungat. Jocul si-a facut aparitia si pe PC si pe console, primind de-a lungul timpului tot felul de continuturi suplimentare.

The Cure este unul din aceste continuturi. Anuntat in martie, update-ul pentru Plague Inc. inverseaza rolurile. Acum nu vei mai contribui la exterminarea populatiei, ci vei incerca sa o salvezi. Va trebui sa monitorizezi evolutia virusului si sa contribui la dezvoltarea unui vaccin.

Dezvoltatorii jocului, Ndemic Creations, au colaborat  cu experti din cadrul World Health Organization, Global Outbreak Alert si Responsive Network pentru ca acest mod de joc pentru Plague Inc. sa fie foarte realist.

Chiar daca producatorii afirma ca nu este o simulare „per se”, oamenii de stiinta considera ca The Cure este o resursa educationala utila si un imbold pentru public awareness. Cu modul asta de joc, oamenii vor avea o privire de ansamblu ceva mai bine documentata. The Cure ofera populatiei ocazia de a observa si analiza cum decurg lucrurile in cazul mobilizarii pentru combarerea unei epidemii.

Potrivit Ndemic Creations, Plague Inc: The Cure este gratuit pe durata pandemiei. Update-ul va sosi in curanc si pe PC-uri si console

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button