GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Plague Inc a fost sters de pe App Store in China

Plague Inc este un joc de strategie real-time care are ca subiect raspandirea unei boli. In lumina ultimelor evenimente care au loc in lume, jocul a fost sters din App Store in China. Dezvoltatorul Ndemic Creations a lansat un comunicat in care spune ca nu are nici un fel de control asupra situatiei. Echipa incearca acum sa gaseasca o solutie prin care sa readuca jocul in China pentru fani.

Intr-o postare pe site-ul oficial al Ndemic, echipa explica motivul pentru care jocul a fost sters. Se pare ca acesta „contine elemente care sunt ilegale in China iar decizia a fost luata de Cyberspace Administration of China”. Studio-ul explica ca nu este clar daca stergerea jocului are legatura cu epidemia de coronavirus sau nu. Acesta pare a fi motivul principal insa, in special daca tinem cont de faptul ca scopul jocului este sa creezi un virus care nimiceste planeta.

Luna Ianuarie a fost un punct de referinta pentru Plague Inc, intrucat a inregistrat cel mai mare numar de jucatori de pana acum.. Acesta este un alt efect al epidemiei de coronavirus. Cererea a fost atat de mare incat Ndemic a trebuit sa declare faptul ca jocul nu este un model stiintific. Acestia au indrumat jucatorii sa caute informatii referitoare la virusi direct la autoritatile de sanatate locale.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button