GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Plăcile video Radeon vin cu noi jocuri la pachet

AMD a dezvăluit că plăcile sale video din oferta curentă vor fi însoțite cu un număr de jocuri recente. Unele sunt atât de recente că nici nu au fost lansate în momentul actual.

Astfel, dacă veți achiziționa o placă video Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570 până în ziua de 3 noiembrie, veți putea pune mâna nu pe unul, nu pe două, ci pe trei jocuri noi. Veți avea ocazia să revendicați Assassin’s Creed Odyssey, noul joc de acțiune de la Ubisoft care stă să apară în această toamnă în care veți putea explora Grecia antică, în mare parte căsăpind tot ce găsiți în calea voastră.

Dacă asta nu vă convine, aveți Strange Brigade de la Rebellion. Vă puteți gândi la el ca la un soi de succesor pentru Sniper Elite Sniper Zombie Army, dar cu mumii. Da, mumii! Rebellion aduce înapoi mumiile, era zombiilor a apus!

În cele din urmă aveți parte de Star Control Origins. Produs de Stardock, acesta este un succesor în nume și spirit pentru Star Control 2, unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată. Veți explora spațiul, veți purta relații diplomatice cu rase extraterestre, veți unelti pe ascuns împotriva unui imperiu malefic și vă veți plimba pe planete. Practic, acesta este singurul joc pe care îl puteți butona din start, fiind în Early Access. Restul vor fi disponibile din 28 august și 5 octombrie.

Această ofertă expiră pe 3 noiembrie, plăcile Radeon vândute mai târziu fiind însoțite de alte titluri. Iar jocurile pot fi revendicate până la finalul anului, așa că nu amânați activarea lor până în 2019.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button