PCȘtiri ITTECH

Plăcile RTX Super vor fi dezvăluite săptămâna viitoare

Nvidia se pregătește să anunțe câteva plăci video în viitorul apropiat, iar acum știm exact cât de apropiat este acel viitor. Noua serie de plăci video RTX Super va fi prezentată în ziua de 2 iulie.

Tot în acea zi va expira și embargoul pentru recenzii, însă nu pentru toate modelele, ci doar pentru RTX 2070 Super și RTX 2060 Super, în varianta Founders Edition. Modelele de la producători diferiți, precum și RTX 2080 Super, vor avea parte de recenzii ceva mai târziu, în mod convenabil după lansarea plăcilor Radeon RX 5000. Evident, Nvidia vrea să se asigure că va fi în atenția publicului atât înainte, cât și după lansarea noilor produse AMD.

În cazul în care ați uitat despre ce era vorba, noile plăci Nvidia GeForce RTX 2000 Super sunt bazate pe procesoare grafice ciuntite, de la variante mai mari decât cele a căror nume le poartă. Asta ar trebui să ofere un spor de performanță față de ce avem acum la îndemână, iar noile modele vor umple bine pragurile de preț ce nu erau încă acoperite de oferta existentă.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button