PC

Plăcile Radeon primesc Enhanced Sync și înregistrare pe 100MB/s

AMD anunță că următoarea variantă de driver pentru plăcile video Radeon, cu numărul 17.7.2, va adăuga câteva funcții noi însemnate.

Plăcile Radeon vor suporta de acum înainte Enhanced Sync, o nouă metodă de-a sincroniza imaginile desenate de placa video și cadrele afișate de monitor. Această metodă ar fi similară cu Fast Sync, dezvoltată de Nvidia pentru plăcile video Pascal, și ar fi în stare să ofere o experiență ceva mai bună de eliminare a efectului de frângere a imaginilor, fără la fel de mult lag ca la Vsync

Pe lângă asta, câteva îmbunătățiri sunt pe drum pentru funcția de înregistrare ReLive, care acum suportă captură pe 100MB/s, camere web și control pentru volumul microfonului. În cele din urmă, Radeon Chill capătă suport pentru GPU-uri mobile și configurații cu mai multe plăci video.

Nu este clar în acest  moment dacă AMD s-a folosit de această ocazie să repare din problemele pe care le are programul de înregistrare ReLive, cum ar fi erorile de sincronizare și faptul că tinde să crape în mod constant sau să uite să răspundă la comenzile utilizatorului. În varianta sa existentă nici măcar nu suportă cum trebuie atribuirea de scurtături de la tastatură.

Varianta 17.7.2 a driver-ului ar trebui să fie disponibilă săptămâna aceasta, posibil chiar de mâine.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button