PCTECHTech&IT

Plăcile grafice RTX 2060 SUPER și RTX 2070 SUPER sunt disponibile în România

Noile plăci grafice NVIDIA RTX 2060 SUPER și RTX 2070 SUPER sunt acum disponibile acum în întreaga lume. Acestea sunt cu 25% mai rapide decât generația anterioară și sunt disponibile de la parteneri precum ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit și Zotac. Modelele sunt disponibile la retaileri locali de top precum Altex, evoMAG, eMAG, Cel, Domo sau PC Garage, iar versiunile Founder’s Edition pot fi achiziționate de pe site-ul GeForce. Modelele RTX SUPER vin cu o copie la alegere a jocurilor Wolfenstein: Youngblood sau Control, două titluri ray-traced care beneficiază de performanțele și caracteristicile plăcilor grafice RTX SUPER.

BUNDLE-UL CU WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD ȘI CONTROL – EXTINS

Modelele RTX SUPER vin cu o copie la alegere a jocurilor Wolfenstein: Youngblood și Control, două titluri ray-traced care beneficiază de performanțele și caracteristicile plăcilor grafice RTX SUPER. Adițional, bundle-ul a fost extins și pentru celelalte plăci grafice RTX. Astfel, toată familia RTX participă la acest bundle.

NOI DRIVERE GAME READY PENTRU MAI MULTĂ PERFORMANȚĂ PE DX 12

NVIDIA a lansat și un nou driver Game Ready care crește performanța pentru versiunile de DirectX 12 ale jocurilor Metro ExodusStrange Brigade și Tom Clancy’s Division 2. Mai multe detalii legate de sporul de performanță în aceste titluri sunt disponibile pe GeForce.com.

Acest driver adaugă suport pentru noile plăci grafice GeForce RTX 2060 SUPER și RTX 2070 SUPER, dar și pentru cele 3 noi monitoare G-SYNC Compatible (LG 34GL750HP 25mx, și HP Omen X 25f).

NVIDIA FRAMEVIEW DISPONIBIL ACUM PUBLICULUI LARG

 Astăzi marcăm și lansarea NVIDIA FrameView, aplicația de testare a performanței și evaluare a puterii. Plăcile grafice reprezintă investiții, fiind cumpărate în baza promisiunii unui anumit nivel de performanțe în clasa fiecărui model, timp de 2-3 ani. Prin urmare, este important ca valorile de referință ale acestor produse să fie corecte și să acopere toate caracteristicile, cum ar fi framerate-urile, frametime-urile, consumul de energie, performanța per watt și multe altele.

Până în prezent, niciun instrument sau aplicație nu a furnizat cu exactitate aceste rezultate, motiv pentru care NVIDIA a creat FrameView, o aplicație de benchmarking care le cuprinde pe toate și pe care oricine o poate descărca și utiliza gratuit.

FrameView poate capta datele de la toate API-urile importante și de la toate jocurile virtuale, datorită suportului pentru aplicațiile DirectX9, 10, 11 și 12, OpenGL, Vulkan și Universal Windows Platform (UWP).

FrameView are un impact minim asupra performanței în timpul testării. Suprapunerea integrată a instrumentului vă permite să vedeți performanța și statisticile în timpul jocului, permițând colectarea detaliată a datelor de comparație. O excepție: API-ul consumului de putere a plăcii grafice AMD raportează valoarea dintre puterea cipului și a board-ului, mai degrabă decât valorile reale. Așadar, va trebui să contactați AMD și să solicitați să vă furnizeze rezultatele corecte în API-ul lor.

Pe scurt, dacă doriți să vizualizați sau colectați, în timp real, performanțele plăcii grafice și puterea acesteia în jocuri, FrameView vă stă la dispoziție, cu un grad de acuratețe mai mare decât al celorlalte instrumente sau metode de testare a performanței, ceea ce face ca aplicația NVIDIA să fie cea mai potrivită pentru benchmarking.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button