PC

Plăci video GeForce GT sunt pe drum, cu Pascal la bord

Am o veste bună pentru cei care vor o placă video nouă, dar dispun de un buget care în mod normal le-ar permite așa ceva. Nvidia pare că pregătește lansarea unei noi plăci video care va fi bazată pe cea mai mică și firavă iterație a generației Pascal.

Procesorul grafic folosit este GP 108-300 și va fi echipat pe op nouă placă GeForce GT 1030. Sigur, nu este tocmai vorba de apogeul puterii de procesare, având aparent doar 512 nuclee CUDA și un TDP de 30W, dar va fi interesant să vedem ce soi de spor de performanță oferă acest model față de generația anterioară, care n-a mai fost actualizată de câțiva ani.

Testele preliminarii din Ashes of the Singularity nu prea arată un framerate jucabil, dar nu vorbim de o placă video gândită pentru jocuri. Seria de plăci video GeForce GT ar trebui să fie completată mai târziu și cu un GT 1040, despre care nu prea se cunosc informații până în acest moment.

GeForce GT 1030 ar trebui să își facă apariția prin luna mai, la un preț ce se zvonește a fi apropiat de RX 550, așa că sub 100 de dolari.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Plăci video GeForce GT sunt pe drum, cu Pascal la bord - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button