GamingRSS PaginaDeMedia

Dacă nu ai bani de plăci de bază Intel și AMD, tipul ăsta ți le construiește în detaliu în Minecraft

Reddit este un loc unde poți descoperi multe chestii interesante, la fel cum poți face cunoștință cu utilizatori deosebit de talentați, cum este cazul lui  MasterKnight48902. Acesta și-a dedicat ore întregi din viață construind în Minecraft plăci de bază Intel și AMD. Nivelul detaliilor este impresionant, iar plăcile sunt dispuse astfel încât dau impresia că alcătuiesc un oraș impunător.

Utilizatorul menționează că fiecare replică a fiecărui model de placă de bază Intel și AMD a necesitat în jur de două ore și jumătate de trudă, folosind MCEdit 0.1.7.1. Chiar și cu un tool atât de versatil, este demn de admirat efortul și migala creatorului, dar și puterea și libertatea oferită de Minecraft.

Acesta a mai realizat în Minecraft și replici ale plăcilor de bază MSI X570S, precum EDGE MAX WIFI, CARBON MAX WIFI, CARBON EK X, UNIFY-X MAX și ACE MAX, dar și plăci mai vechi de pe socket-ul LGA 775. Screenshot-urile demonstrează precizia lui MasterKnight, astfel încât putem admira fiecare VRM, heatsink și LED-uri RGB.

Iată mai jos și alte creații în Minecraft ale utilizatorului, pe care le puteți admira pe Reddit:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button