PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

AMD a dezvăluit noua placă grafică Radeon VII la CES 2019

În urmă cu câteva minute AMD a dezvăluit Radeon VII la CES 2019. Aceasta este prima placă video dedicată jocurilor din lume construită pe procesul de 7 nanometri, reprezentând o micșorare a tehnologiei găsite în generația Vega de plăci video.

Procesorul grafic conține 3840 de nuclee ce funcționează la frecvența de 1.8GHz și folosește 16GB de memorie HBM2, cu 1TB/s de lățime de bandă. Modelul afișat de AMD la prezentare avea un sistem de răcire cu trei ventilatoare și folosea doi conectori de alimentare cu 8 pini, așa că va fi o fiară destul de flămândă, dar măcar va fi una performantă.

Conform spuselor celor de la AMD, în cadrul prezentării plăcii Radeon VII, vă puteți aștepta la un spor de performanță de 30% în aplicații de productivitate, precum Blender sau Adobe Premiere sau chiar de 62% în ceea ce privește sarcinile de OpenCL.

În ceea ce privește jocurile efective, AMD promite un spor de aproape 35% în jocuri precum Battlefield 5, 25% în Fortnite, iar în Strange Brigate, sub Vulkan, un spor de 42%, față de Radeon Vega 64.

Placa va fi disponibilă din ziua de 7 februarie la prețul recomandat de 700 de dolari/euro și va veni la pachet cu The Division 2, Resident Evil 2 Remake și Devil May Cry 5.

[AMD]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button