MORE

Pixel va înlocui Google Nexus

Seria de telefoane Nexus chiar că pare să fie la capăt de drum, Google având planuri pentru a o înlocui cu o gamă de produse asupra cărora exercită și mai mult control. Iar numele pare să fie Pixel.

Conform celor mai recente vești care plutesc acum pe internet, Google ar pregăti două modele de telefon din gama Pixel. Unul va avea un ecran de 5 inch, iar celălalt se va numi Pixel Plus, având diagonala ecranului de 5.5 inch. Ambele modele ar urma să fie prezentate în mod oficial în ziua de 4 octombrie.

Tot atunci se așteaptă ca Google să dezvăluie succesorul pentru proiectul Cardboard, sub forma acelui headset de VR numit Daydream, alături de o nouă variantă de Chromecast. Această ediție ar avea suport pentru video în format 4K și va avea Ultra sau Plus în nume, pentru a diferenția noul model de cele vechi.

Compania ar urma să mai anunțe detalii și despre Google Home, un soi de asistent personal similar cu Alexa/Echo de la Amazon.

Google încă nu a confirmat ce va dezvălui în această toamnă, dar la cât de bună este securitatea informațiilor în industria de tehnologie, nu ar fi de mirare să se adeverească aceste zvonuri.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button