Telefoane

Pixel Launcher este acum disponibil pentru oricine

În cazul în care v-ați dorit vreodată ca telefonul vostru să aibă un aspect mai pixelicesc, puteți să instalați acum launcher-ul făcut de Google pentru seria de modele Pixel.

Launcher-ul nu vine direct de la Google, ci de la un dezvoltator care își spune AmirZ, care a făcut o variantă ce poate să fie instalată pe orice mobil Android, cu sau fără acces la rădăcina sistemului. Aplicația este construită pe baza launcher-ului open source de Android, așa că nu este exact același software, ci o copie detaliată a sa.

Această variantă de launcher este în totalitate funcțională, atât timp cât nu încercați să îl instalați de două ori, caz în care nu va mai funcționa widget-ul de vreme. Dacă vreți să îl folosiți, puteți găsi launcher-ul pe Github.

În rest, aveți acces la toate caracteristicile interfeței unui telefon Pixel veritabil, cu tot cu iconița și sertărelul pentru Google Now.

Pe vremuri, compania oferea acces la launcher-ul său folosit pentru seria de telefoane Nexus, dar de când cu seria Pixel, Google a devenit mai puțin darnic.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button