TelefoaneȘtiriTech&IT

Cel mai nou update pentru telefoanele Pixel este aici! Ce funcții noi aduce

O dată la 3 luni, Google actualizează telefoanele Pixel cu funcții și caracteristici noi. Ultimul astfel de „feature drop” a fost lansat în martie, deci asta înseamnă că a venit momentul să vedem ce bunătăți a pregătit Google pentru telefoanele lor. Actualizarea a întârziat o săptămână, dar tot ce pot să zic este că așteptarea a meritat!

Ai un Pixel 4a până la 7a cu Android 13? Atunci dispozitivul tău este compatibil cu noul update! Și acestea nu sunt doar niște actualizări oarecare, vorbim despre cele mai recente optimizări ale platformei, corecții de erori și patch-uri de securitate pentru luna iunie.

Acum trebuie să menționez suita de funcții noi pe care compania le-a implementat. Google Assistant va deveni acum ofițerul tău de siguranță personal, și poate să verifice că ești în regulă atunci când tu îi ceri asta. Imaginează-ți că te întâlnești cu cineva dubios. Tot ce trebuie să faci este să îi ceri asistentului să te verifice în 20-30 de minute pentru a se asigura că ești în siguranță. Dacă nu răspunzi, Google Assistant poate suna la numărul de urgențe automat (în țările în care această funcție este disponibilă, nu și în România încă). Nu numai atât, dar detecția de accidente poate trimite acum alerte către cei dragi dacă ești implicat într-un accident grav.

Am o veste bună și pentru amatorii de cinematografie. Focusul macro al Pixel 7 Pro este acum disponibil pentru video, ceea ce îți dă mai multă libertate creativă. În plus, Pixels 6 și mai noi îți vor permite să faci fotografii cronometrate cu o simplă ridicare a palmei! Dar asta nu e tot. Pe telefoanele Pixel 6 și mai noi sunt disponibile, de asemenea, noile imagini de fundal cinematice și cu emoji-uri pe care le-ai văzut la conferința Google I/O.

Google a pregătit ceva și pentru cei care vor să fie mai productivi la muncă și în viața de zi cu zi. Aplicația Pixel Recorder primește o îmbunătățire mult așteptată, permițându-ți acum să exporți transcrieri în Google Docs, să creezi clipuri video etichetate cu interlocutori și poți chiar să cauți interlocutori specifici în înregistrări.

Oh, și mai este ceva! Aplicația Google Home primește o actualizare care îți va permite să accesezi dispozitivele tale inteligente de acasă direct de pe ecranul de blocare al Pixel-ului. De asemenea, vine o transformare pentru panoul de acasă. Deci, ce mai aștepți? Pixel-ul tău este gata să te surprindă cu toate aceste update-uri utile. Tot ce trebuie să faci este să îți actualizezi telefonul din meniul de setări.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button