Tech&ITȘtiri

Specificațiile lui Pixel 8 și 8 Pro au fost scurse pe internet

Mult-așteptatele smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro, urmează să fie lansate mai târziu în acest an, succedând seria Pixel 7. În ciuda tăcerii Google pe acest subiect, leak-urile recente oferă detalii substanțiale, de la specificațiile camerei la cipul Tensor G3 care va alimenta aceste dispozitive.

Un tweet de la cunoscutul insider tech Yogesh Brar a dezvăluit specificațiile complete pentru Pixel 8 Pro. Potrivit lui Brar, noul model se va mândri cu un ecran LTPO OLED QHD+ de 6,7 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Noul SoC Tensor G3 de la Google va oferi puterea de procesare, suplimentată de un chip de securitate Titan. Se presupune că dispozitivul va oferi două configurații, ambele cu 12GB de RAM, cu opțiuni de stocare de 128GB și 256GB.

Configurația camerei Pixel 8 Pro promite un trio impresionant: o cameră principală de 50MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), o lentilă ultra-largă de 64MP și un obiectiv telephoto de 48MP. Se așteaptă un senzor de imagine de 11MP pentru selfie-uri și chat-uri video. De asemenea, se raportează că dispozitivul va avea o baterie de 4950mAh cu capacitate de încărcare cu fir de 27W și va funcționa pe Android 14 imediat ce este scos din cutie.

Mai mult, tweet-ul lui Brar a confirmat zvonurile anterioare despre un senzor de temperatură și a dezvăluit un scanner de amprente ultrasonic. Brar a împărtășit recent și specificațiile complete și prețurile Pixel 8 standard. Dacă leak-urile astea se dovedesc a fi exacte, seria Pixel 8 ar putea reprezenta o provocare semnificativă pentru greii industriei, cum ar fi Samsung și OnePlus.

Seria Pixel 7, în ciuda unor mici probleme, s-a dovedit a fi un dispozitiv bun, deschizând calea pentru linia Pixel 8. Lumea tech așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă noile modele de top ale Google vor aborda problemele predecesorilor lor, menținându-și cele mai bune caracteristici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button