ȘtiriTech&ITTelefoane

Pixel 8 Pro a fost scăpat pe internet, ca de obicei, de Google

Google este una dintre puținele companii din tech care au îmbrățișat pe deplin cultura asta a leak-urilor care a apărut în ultimii ani. Până la urmă pe bună dreptate ținând cont că oamenii vor vedea oricum noile produse, măcar sursa să fie cea oficială. Și dacă anul trecut compania a arătat pentru prima dată Pixel 7 Pro cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială, anul acesta se pare că s-au întrecut pe ei înșiși.

Dacă e să ne luăm după lansările precedente de telefoane Google, seria Pixel 8 ar trebui să debuteze undeva la mijlocul sau finalul lunii octombrie, deci în peste o lună de-acum încolo. Faza e că deja știm cum va arăta Pixel 8 Pro, grație unei imagini postate chiar de către companie pe un blog post oficial care promovează serviciile și abonamentele Google.

Așa se face că avem confirmarea oficială că așa va arăta Google Pixel 8 Pro în varianta de culoare denumită „Porcelain”. Partea cu adevărat interesantă este că pagina unde se afla poza este acum de negăsit, semn că poza de mai sus nu era menită să vadă lumina zilei atât de devreme. Am văzut o teorie pe internet (pe care o și consider drept plauzibilă) cum că un angajat nu așa de versat în ale tehnologiei de la Google a încurcat Pixel 7 Pro cu Pixel 8 Pro de la spate, dat fiind că design-ul este foarte similar. Dacă a fost intenționat sau nu nu vom știi niciodată, dar oricum ar fi, acum am ne-am convins că leak-urile aruncate pe internet de unii și de alții în legătură cu design-ul viitorului telefon sunt adevărate.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button