Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Pixel 4a a fost postat pe Google Store din greseala

In ziua de astazi, orice producator de telefoane serios are si un model de buget. Google nu face exceptie de la regula, iar Pixel 4a va fi modelul accesibil al producatorului. Singura problema este ca telefonul nu a fost inca lansat. Se pare insa ca Google fie a vrut sa il arate lumii, fie cineva tocmai si-a creat niste probleme la munca.

In imaginea aparuta pe Google Store, noul Pixel 4a apare in varianta de culoare neagra cu un buton de power verde. Acesta are o camera frontala de tip punch-hole, iar senzorul de amprente este situat pe spatele dispozitivului. Cat despre camera principala, se pare ca este una singura alaturi de un blit. Acesta pastreaza insa design-ul cu un patrat pentru modulul foto.

Google Pixel 4a Store

Daca nu ati urmarit zvonurile recente, telefonul a tot aparut in media in ultimele luni. Pixel 4a va fi succesorul lui 3a si va avea un pret cuprins intre 300 si 400 de dolari. Intre timp, OnePlus Nord a fost lansat si a devenit un competitor serios pentru dispozitivul de buget de la Google.  Pe partea de hardware exista insa un nor de ceata intrucat zvonurile vorbesc despre Snapdragon 730 sau 765G. Oricum ar fi, telefonul nu va fi unul neaparat performant, insa fiind de la Google, va avea o optimizare ca la carte si se va bucura de toate noile update-uri.

Credeti ca Google va fi un brand competitiv pe piata telefoanelor premium de buget? Are de infruntat OnePlus Nord, iPhone SE si o mana de alte dispozitive de la Samsung si alti producatori consacrati. Avantajul principal este insa fix software-ul, ceea ce in ochii mei, ar reduce lupta aceasta la Apple vs Google.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button