MORE

Pirateria jocurilor va fi imposibila in doi ani

Daca aveti obiceiul sa luati jocuri noi doar daca se termina in .torrent, s-ar putea sa nu mai aveti nimic nou de jucat in urmatorii ani. Pirateria este in pericol de a nu mai fi posibila.

Conform grupului de cracking 3DM, solutiile contemporane de securitate pentru jocuri devin din ce in ce mai complexe, iar indepartarea lor devine exponential mai dificila. In acest moment, grupul se chinuie cu lansarea unui crack pentru Just Cause 3, dar efortul lor inca nu a dat rezultate, desi solutia folosita, Denuvo, a fost anterior sparta la jocuri precum Dragon Age Inquisition.

Denuvo isi actualizeaza in mod constant solutia de DRM, folosind criptare sofisticata, care in acest moment inca nu este imbatabila, dar sunt sanse ca in urmatorii doi ani sa devina imposibil de spart. Sau cel putin atat de greu de spart, fara hardware specializat si foarte scump, incat amploarea pirateriei va scadea semnificativ.

Desigur, asta ar presupune ca toate jocurile lansate in viitor sa foloseasca Denuvo, sau o solutie similara de protectie. Daca avem noroc, DRM-ul care va fi implementat pe viitor pentru a combate pirateria nu va reveni la minunatiile anterioare care stricau PC-uri, instalau rootkit-uri sau nu te lasau sa instalezi jocul mai multe de trei ori.

[Torrentfreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button