TECH

Piper – aplicatii si supraveghere pentru casa ta

Piper este o cameră care poate fi folosita ca sistem de supraveghere sau pentru alte aplicații. Piper este un sistem de supraveghere care poate fi compatibil cu alte dispozitive din casa: switch-uri inteligente, sisteme de control pentru deschiderea și închiderea ușilor, prize inteligente, etc. Camera este HD, cu sensor de 2 MP si unghi de 180 de grade.

După ce ați instalat și configurat Piper aveti direct pe telefon acces la: monitorizarea video, controlul dispozitivelor inteligente din casa, monitorizarea temperaturii și umidității, detectarea miscarii si a zgomotului, un sistem de comunicare bidirecțională (microfon și difuzor) si securitatea casei.

Înregistrările camerei la 1080p oferă imagini de bună calitate. Opțiunea Live Video Live te lasa sa vezi printr-un simplu click tot ce s-a inregistrat, sa panoramezi, sa faci zoom, sa vezi detalii din diferite zone ale camerei. Datorită microfonului și difuzorului se poate comunica de oriunde și oricând. În mod clar, pentru a descuraja potențialii intruși.

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button