Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pillars of Eternity primeste imbunatatiri gratuite

/
/
/

Pillers of Eternity, unul din jocurile cu cea mai buna directie artistica facute vreodata, va primi un nou expansion peste doua saptamani. Dar pana si cei care nu cumpara The White March Part 2 vor avea parte de noutati.

In ziua de 16 februarie, jucatorii de Pillars of Eternity vor primi un update care adauga o varietate de imbunatatiri pentru interfata, precum cele care fac bara de abilitati mai usor de organizat.

Fortareata personala primeste continut suplimentar, sub forma unor misiuni mai bine definite si a unei linii de poveste in care cineva incearca sa preia controlul asupra proprietatii, dar nu tocmai prin lupta.

Cei care erau de parere ca ultimul act al jocului era cam usor si plin de inamici neinteresanti se vor putea delecta cu un final reconstruit. Pillars of Eternity va avea mai putini inamici neinteresanti si batalii care vor fi mai dificile. Exista si setarea optionala de Level Scaling, pentru cei care au ajuns deja la un nivel foarte mare si vor ca restul jocului sa fie ceva mai greu.

Cei care vor jocul sa fie mai usor au la indemana de acum inainte setarea de Story Time, la care regulile jocului sunt alterate pentru a le oferi un avantaj foarte mare in lupta.

Numeroase alte imbunatatiri sunt adaugate in joc, asa ca este un moment numai bun pentru a il reinstala, chiar si daca nu aveti de gand sa cumparati noul expansion.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar