PC&Consoles

Pillars of Eternity II: Deadfire intră în closed beta

Pillars of Eternity II: Deadfire este încă în curs de dezvoltare, dar cei care au oferit o anumită sumă în timpul campaniei de finanțare pot deja juca o variantă beta a acestui titlu. Obsidian Entertainment va folosi această ocazie pentru a obține feedback despre noile caracteristici ale acestui RPG izometric.

După lansarea jocului, veți avea acces la ecranul de creare a caracterelor, unde puteți crea un personaj cu mai multe clase sau subclase. Obsidian vrea să testeze numeroasele combinații de talente și abilități răspândite pe clasele caracterelor pentru a vedea dacă are nevoie de mai multe modificări sau schimbări de echilibrare a jocului. Studioul ar vrea de asemenea să știe ce părere au jucătorii despre noile mecanici și funcțiile interfeței jocului.

După ce vă creați personajul, puteți explora satul Tikawara. Puteți opta pentru a călători în alte părți ale arhipelagului Deadfire, dar studioul a spus că veți avea acces limitat deoarece beta-ul nu conține toate caracteristicile produsului final. Puteți accesa nivelele 1-5 pentru caracterul dvs., ceea ce vă permite să vedeți cum mai multe statistici pot afecta diferite scenarii. De asemenea, veți avea acces la 4 coechipieri mercenari care să vă ajute pe parcursul testului.

Pe măsură ce se adună mai multe informații, Obsidian ar putea fi nevoit să regleze caracteristicile actuale înainte de a adăuga conținut nou. Directorul Josh Sawyer a spus că echipa are plănuit un parcurs pentru adăugarea de noi caracteristici pentru versiunea beta, dar necesită să fie flexibil pentru a se putea adapta la orice nou impediment ce poate apărea în timpul fazei de testare.

Suporterii care nu au oferit suficient de mulți bani pentru a intra în versiunea beta pot totuși să o facă, în condițiile în care sunt dispuși să plătească 20 dolari. Dacă ați ratat campania de strângere de fonduri, aveți în continuare posibilitatea de a alege unul dintre cele cinci pachete pentru a ajuta la finanțarea jocului. Opțiunea cea mai ieftină, la 35 de dolari, vă oferă o versiune digitală a Pillars of Eternity II: Deadfire, pe lângă o emblemă specială în joc și pe forum. Dacă doriți să intrați în versiunea beta, va trebui să oferiți peste 115 dolari, care include și jocul anterior, extensiile sale și alte tipuri de conținut digital.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button