GAMING

Pillars of Eternity a fost îmbunătățit

Pillars of Eternity a primit primul său expansion, The White March Part One. Unul ce adaugă numeroase îmbunătățiri jocului, conținut suplimentar, personaje adiționale, locații mai multe și câteva arme care vin cu propria lor schiță, în stilul lui Baldur’s Gate. Dar dacă nu vrei să cumperi The White March ai parte de vreo îmbunătățire? Da!

Alături de The White March, a sosit și un patch pentru varianta de bază a jocului. Pillars of Eternity 2.0 este disponibil pentru toți posesorii jocului, și oferă o serie de noutăți importante, menite să facă experiența de joc mult mai bună.

În primul rând, personajele tale au căpătat ceva voință proprie. Anterior, dacă un personaj era la doi pași de un coleg ce era grav maltratat de un inamic, nu schița nici măcar cel mai mic gest să îl ajute. Acum poți selecta un comportament dintr-o listă de mai multe specializări, în funcție de clasă, pe care personajul îl va adopta. Tot ai control deplin asupra grupului, și poți dezactiva AI-ul oricând.

Inamicii vor fi și ei mai inteligenți, folosindu-se eficient de abilitățile lor și de vrăji. Astfel, luptele cu vrăjitorii inamici vor fi ceva mai dificile.

Dacă ai ajuns la concluzia că unele abilități pe care le-ai selectat nu sunt chiar atât de bune, poți acum să îți resetezi statisticile și progresul prin achitarea unei mici taxe.

Furișatul a fost cu mult îmbunătățit, deoarece acum poți să miști individual personajele în furișare, și vor fi tratate individual. Atunci când grupul intră în luptă, eroii care se furișau încă vor mai fi ascunși, și devin astfel în sfârșit utili în lupte ca atacatori surpriză.

În cele din urmă, a devenit mult mai ușor să îți dai seama ce poți lovi. Un indicator de rază a fost adăugat pentru vrăji, alături de unul pentru șansa de a lovi pentru orice fel de atac.

Mai jos puteți vedea ultimul trailer al lui Pillars of Eternity The White March Part One.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close