GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Pillars of Eternity 2 primește un mod de joc pe ture

Când studioul Obsidian (acum o proprietate a Microsoft) a dezvăluit Pillars of Eternity pe Kickstarter cu o mai bine de o jumătate de deceniu în urmă, părea a fi o scrisoare de dragoste minunată adresată jocurilor făcute pe Infinity Engine. La cinci ani după lansare, opiniile despre joc sunt împărțite, în mare parte pe două linii principale. Pe de o parte sunt cei care consideră că stilul de joc de ture simultane în timp real, cu pauză, nu este prea grozav în Pillars of Eternity. Pe de alta, sunt cei care consideră că acest stil de joc n-a fost niciodată prea grozav.

În orice caz, după un start fals, Pillars of Eternity 2 are în sfârșit un mod de joc pe ture tradiționale. Fără pauză, fără timp real, pur și simplu un mod de joc pe ture care schimbă fundamental ritmul, pasul și modul în care poți aborda bătăliile din joc. Acest mod a fost, practic, lansat deja într-un mic accident de acum câteva săptămâni, dar acum este într-o stare ceva mai finisată.

Cei dornici să treacă prin Deadfire în modul tradițional de timp real cu pauză încă mai pot juca în acest fel, fără nici o schimbare, dar dacă vreți să testați modul pe ture, acesta vă stă acum la dispoziție. Va face acest mod de joc din Pillars of Eternity o provocare tactică la fel de satisfăcătoare precum Divinity Original Sin? Doar timpul și cei care au ambele jocuri pot spune.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button