PC&Consoles

Pillars of Eternity 2: Deadfire a fost anunțat

Studioul Obsidian a dezvăluit că lucrează la o continuare întreagă pentru Pillars of Eternity și că se va folosi iar de finanțare publică pentru a obține fondurile necesare pentru terminarea sa.

Campania de finanțare pentru Pillars of Eternity 2: Deadfire a început seara trecută pe Fig, cerând 1.1 milioane de dolari în următoarele 28 de zile, iar până în acest moment au fost deja strânși 881 de mii de dolari.

Deadfire va continua povestea lui Pillars, statuia gigantică de sub castelul jucătorului fiind posedată de un zeu și omorând pe cam toată lumea. Misiunea ta va fi să afli ce vrea acel zeu, soarta ta fiind legată de el. Câteva personaje care nu au murit vor reveni și își vor face apariția numeroase alte personaje noi.

Deadfire va include grafică mai bună, efecte dinamice de vreme, cu vânt care chiar afectată vegetația și îmbrăcămintea personajelor. Sunt promise o serie de îmbunătățiri și schimbări radicale ale mecanicilor de bază, cum ar fi AI-ul. Nu s-au oferit detalii prea multe deocamdată, dar s-a spus că va fi adăugată opțiunea de multi-class.

Pillars of Eternity 2 va fi lansat la începutul anului 2018, cu șanse ample de amânare.

[Fig.co]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button