GamingPC&ConsolesTech&IT

Pillars of Eternity 2: Beast of Winter se lansează luna viitoare

Obsidian a anunțat că pe 2 august va fi lansat expansion-ul lui Pillars of Eternity 2: Deadfire, Beast of Winter. DLC-ul, conform celor scrise de PCGamesN, va trimite jucătorii pe o insulă populată de credincioșii lui Rymrgand, titularul „Beast of Winter” si „zeu al colapsului”. Moartea, foametea, ciuma, și cam orice alt lucru care poate merge prost sunt din cauza acestei entități.

Când ajungeți pe insulă, un loc înzăpezit situat chiar în partea de jos a hărții, locuitorii săi țin o sărbătoare în onoarea ta. Nu pentru că ați salvat lumea, ci pentru că ați distrus o mare parte din ea. „Ei respectă modul în care distrugeți cam tot ce întâlniți„, a spus designerul narativ Alex Scokel.

Se pare că va trebui să-l înfruntați și pe Rymrgand. Manifestarea sa a adus un ger ucigaș supranatural, care amenință toată Eora, lumea în care sunt se desfășoară Pillars of Eternity. În ciuda faptului că se petrece într-o locație înghețată – sau poate din cauza asta – producătorul executiv Alec Frey a spus că există și un element distinct de umor negru prezent în expansion.

Desigur, nu vrem să facem un DLC extrem de deprimant. Este cu siguranță o oportunitate pentru noi de a arăta ce simt oamenii despre astfel de lucruri, dar și de a arăta partea amuzantă.

Beast of Winter este primul dintre cele trei DLC-uri planificate pentru Pillars of Eternity 2 și va fi disponibil pentru 10 euro sau ca parte din season pass, care costă 25 euro. Lansarea expansion-ului va avea loc concomitent cu lansarea patch-ului 2.0 (nu știm încă exact ce va conține, dar probabil va fi unul mare) si pachetul gratuit „Deck of Many Things”.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button