TECHTech&ITTelefoane

Photoshop va primi o variantă completă pentru iPad

Am o veste bună pentru cei care vor să folosească un iPad pentru prelucrarea de imagini cu aceleași unelte ca pe un sistem desktop. Conform veștilor care circulă acum prin industrie, Adobe ar lucra în acest moment la portarea întregii sale infrastructuri către iOS.

Probabil veți spune „Stai puțin, dar nu există deja aplicații Adobe pe iOS?”. Da, dar sunt variante oarecum limitate ale celor existente pe desktop, ce nu dispun de toată funcționalitatea de care ar avea nevoie cineva care depinde de aceste aplicații. Adobe ar dori să schimbe puțin paradigma și să ofere variantele complete ale aplicațiilor, ce ar trebui să fie identice cu cele de pe Desktop.

Photoshop va fi primul program care va sosi în varianta integrală pe iOS, pentru iPad, urmat ceva mai târziu de Illustrator. Iar apoi, probabil și celelalte aplicații vor fi disponibile, dar nu prea curând. Această schimbare ar trebui să fie destul de benefică pentru platformă. Nu de alta, dar competiția din sectorul toaster-frigider este capabilă să ruleze variantele native de Windows ale Adobe Creative Suite.

Anunțul oficial ar trebui să fie făcut în timpul conferinței Adobe MAX prin luna octombrie.

[9to5 Mac]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button