Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Photokina 2014 – Preview Samsung NX 1- O surpriza de proportii!

/
/
/
/
video

Samsung au fost si ei prezenti la Photokina 2014, si au prezentat o camera care a depasit asteptarile. Samsung NX 1 Smart este o camera care pune accentul pe viteza si calitate. Poate face poze in rafala cu 15 cadre pe secunda si poate filma 4K adevarat (4096×2160 pixeli) direct pe card.

Sistemul de autofocus are 205 puncte cu detectie de faza, si acest sistem ajuta la o focalizare extrem de rapida. Senzorul este de tip CMOS APS-C si are o rezolutie de 28MPx, dar partea interesanta a senzorului este iluminarea din spate care ajuta la pozele si clipurile in lumina slaba. Sensibilitatea ISO se poate extinde pana la 51200. Partea „Smart” a acestui aparat se refera la conectivitatea NFC, WiFi si Bluetooth 3.0, care permite transferarea rapida a continutului intre camera si un telefon sau o tableta.

Daca o conectati cu un telefon, camera poate tag-ui cu locatia si ora cand a fost facuta poza respectiva inainte de a fi transferata prin Samsung Photo Beam. Desigur, daca conectati camera cu un telefon sau o tableta, aceastea pot fi folosite pe post de telecomanda si viewfinder.

Corpul camerei are o greutate de 550g si un blitz integrat. Vizorul electronic are un ecran OLED, iar ecranul de pe spate are o dimensiune de 3 inch si este de tip Super AMOLED cu touchscreen. Samsung a daugat si ceva interesant pe aceasta camera, in partea de sus se regaseste un ecran care arata viteza obturatorului, sensibilitatea ISO, balansul de alb si deschiderea diafragmei, o caracteristica ce se regaseste in mod normal pe aparatele DSLR, nicidecum pe un mirrorless.

Pretul lui NX1 este de 1499$, si putem spune ca este un competitor bun impotriva lui Panasonic GH4, de exemplu.

F64.ro

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar