TECH

Photobucket este acuzat de șantaj de către utilizatorii săi

Photobucket este un serviciu de găzduit imagini foarte popular, având mai bine de 100 de milioane de clienți, ce recent au devenit victime ale unui mic șantaj.

După un update recent, Photobucket a impus o limitare severă asupra clienților săi. Nu mai pot afișa imaginile pe site-uri terțe fără a plăti o taxă de 400 de dolari pe an.

Din moment ce foarte mulți oameni se foloseau de Photobucket pentru a găzdui imaginile pe care le-au pus pe Amazon, pe eBay, pe mii de forumuri și în numeroase alte locuri, schimbarea a provocat un nivel mare de supărare, frustrare, neplăcere și acuzații de șantaj.

Schimbarea a luat pe unii oameni prin surprindere, fiindcă anunțul cu pricina nu a fost subliniat chiar atât de bine. Anunțul schimbării termenilor de servicii nu menționa nimic despre asta, iar termenii noi, care au fost publicați pe 28 iunie, nu prea începeau cu esențialul, ci cu ceea ce în mod normal este asociat cu reflexul de „Accept, Accept, Next, Next, Finish”.

Photobucket riscă să piardă în acest fel o mare parte din utilizatorii săi, ce și-au exprimat pe diverse servicii de socializare disprețul față de schimbările care au intrat acum în efect.

[BBC]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button