MORE

Phoenix Point va fi vândut doar pe Epic Store pentru un an

Phoenix Point, următorul joc de la creatorul seriei X-Com, a suferit o schimbare destul de însemnată recent. Una care ar putea supăra o parte din public, dar care vine cu câteva avantaje.

Julian Gollop anunță că Phoenix Point va fi vândut exclusiv prin Epic Games Store timp de un an, abia după expirarea acestei perioade jocul ajungând pe GOG și pe Steam. Asta chiar dacă jocul a fost vândut până acum la pre-comandă și prin campania de finanțare cu promisiunea că va putea fi revendicat de pe acele servicii de distribuție digitală.

Gollop înțelege că asta nu va fi pe placul tuturor și a cerut iertare celor afectați, promițând că toți banii vor fi restituiți celor care vor să își retragă suportul monetar pentru joc și să își anuleze precomenzile. Totuși, cei care vor decide să le păstreze vor primi un bonus.

Mulțumită infuziei de fonduri de la Epic Games, dezvoltarea de conținut pentru joc este asigurată pe termen lung, așa că oricine a cumpărat deja jocul va primi gratuit tot DLC-ul ce va fi lansat pe parcursul primului an de existență a jocului pe piață. Apoi, jocul va ajunge pe GOG și pe Steam, de unde va putea fi cumpărat în mod normal.

Phoenix Point ar trebui să își facă apariția prin luna septembrie pe Epic Store.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button