PCTech&IT

Philips pare să facă primii pași în producția de memorii DDR4 și DDR5

Dacă aveați impresia că Philips nu produce destule electronice, așteptați până va face primii pași pe piața hardware, mai exact RAM-ul. Niște leak-uri postate pe BoardChannels par să indice faptul că Philips se pregătește să fabrice și să vândă memorii DDR4 și DDR5 pentru laptopuri și desktopuri. Cât despre anunțul oficial, acesta ar urma să fie făcut săptămâna viitoare.

Fotografiile respective prezintă un modul DDR5-4800 32GB și un modul incorect denumit DDR4-2666 8GB. Momentan, se pare că Philips vrea să joace la sigur și optează pentru memoria JEDEC, o tactică pe care a adoptat-o la început și Lexar până să înceapă producția de memorii de gaming. Prin urmare, este destul de plauzibil ca Philips să-și încerce mâna la memoriile enthusiast-class cu timpul. Nu va avea un început în forță și sigur nu se va ridica prea iute la înălțimea altor nume mari, dar Roma n-a fost construită într-o zi.

Philips memorie RAM

Într-un fel, cam era de așteptat. Philips a mai jonglat și înainte cu diferite monitoare, SSD-uri și niscaiva periferice, iar această decizie de a intra și pe piața memoriilor ar putea stabiliza stocurile afectate pe fundalul crizei de semiconductori. Și în vreme ce DDR5 încă nu a fost adoptat în masă și vine la prețuri destul de măricele, un jucător adițional pe acest segment le-ar oferi cumpărătorilor mai multe variante atunci când vor să facă rost de RAM.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button