HiFi-TV

Philips TV 2017 Ambilight se foloseste de culoare pentru o experienta de vizionare imbunatatita

Fiecare culoare are un anumit efect asupra creierului si ne influențează starea sufletească. Roşul creşte nivelul de energie şi stârneşte emoţiile, movul trimite oamenii într-o stare de somnolenţă, în timp ce galbenul este reconfortant pentru emoţii. Philips TV a introdus o diagramă de culori care cuprinde efectele psihologice ale acestora si are ca scop informarea consumatorilor care achiziționează un televizor din noua colecţie Philips TV 2017 Ambilight.

Philips TV 2017 Ambilight

Noua colecţie Philips TV 2017 oferă o experienţă Ambilight îmbunătăţită, care are rolul de a surprinde utilizatorii cu o explozie de culoare fără precedent. Philips Ambilight adaugă o altă dimensiune televizorului. Radiind lumină din părţile laterale ale televizorului pe peretele posterior, duce acţiunea dincolo de ecran şi umple camera cu ambianţa perfectă. Cu ajutorul iluminării inteligente cu LED-uri, tot ceea ce se întâmplă pe ecran apare în timp real. Deci, te vei simţi întotdeauna ca şi cum te-ai afla printre vedete, indiferent de cadru.

 Philips TV 2017 Ambilight

Philips TV. Looks Better este sloganul noii colectii si urmeaza ultimul trend in materie de design: eleganță moderată. Asta inseamna un ecran foarte subţire, dimensiuni restrânse şi îmbinarea elegantă a componentelor  care permit o conectare fără cusur la tehnologia Ambilight pe trei laturi.

Philips TV 2017 Ambilight

Philips TV 2017 Ambilight include următoarele modele şi dimensiuni:

  • 6412 – variante de ecran disponibile: 43” 49” 55” 65”
  • 6482 – variante de ecran disponibile: 49” 55”
  • 7502 – variante de ecran disponibile: 49” 55” 65”
  • 9002 OLED – varianta de ecran disponibilă: 55”

Philips TV 2017 Ambilight

Întreaga colecţie Philips TV 2017 va fi disponibilă în magazine în următoarele 4 luni. Pentru mai multe informaţii, accesati: www.looksbetter.eu.

Vedeti in video-ul de mai jos imagini de la lansarea gamei in Romania:

 

 

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button