Tech&ITȘtiri

Philips lansează noi modele Ambilight, mai puternice și cu o calitate a imaginii mai bună

Sunt destul de sigur pe mine atunci când spun că Philips Ambilight este una dintre cele mai interesante și mai plăcute funcții introduse vreodată pe un televizor. Sigur, nu aduce niciun plus la capitolul de calitate a imaginii, dar imersiunea pe care sistemul ăsta de luminițe o creează este din altă ligă. Astfel, de fiecare dată când Philips lansează televizoare noi care au această funcție, nu pot să mă abțin din a mă entuziasma.

Philips OLED+908

Și fix despre asta o să vorbim azi. Disponibil din toamna anului 2023 în diagonalele de 55″, 65″ și 77″, Philips OLED+908 dispune de cel mai recent panou META OLED și puterea procesorului P5 AI Gen.7, un sistem de sunet Bowers & Wilkins integrat și un sistem Next Gen Ambilight pe trei laturi. Toate acestea se combină într-o experiență de vizionare captivantă, și de o calitate înaltă.

Noul panou META OLED utilizează un strat Micro Lens Array și un algoritm META de creștere a luminozității pentru a oferi un potențial luminos cu un vârf de 2100 Nits, ceea ce reprezintă o creștere de 70%, oferind în același timp un unghi de vizualizare mai larg și o îmbunătățire a eficienței energetice.

Dar asta nu e tot. Philips OLED808 este alt televizor care vine din tărâmul high-end. Acesta adaugă o nouă diagonală la gama de televizoare Ambilight prin intermediul primului model de 42″ care se alătură versiunilor de 48″, 55″, 65″ și 77″ deja existente. OLED808 și toată seria OLED 2023 oferă o performanță avansată pentru jocuri video, oferind acum portului HDMI 2.1 e-Arc compatibilitate Dolby Vision la o rezoluție 4K-120Hz, suport VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz cu o lățime de bandă completă de 48Gbps (444, 12 biți), compatibilitate FreeSync Premium și G-SYNC, dar și modurile Auto Game și Auto-Low-Latency.

Dar OLED nu este singurul tip de panou pe care cei de la Philips l-au integrat în televizoarele lor. Primul model din noua serie „The Xtra”, care va fi lansat după jumătatea anului, este televizorul MiniLED 9308 cu dimensiuni de 55″ și 65″ care oferă un raport preț/performanță  remarcabil. Poziționat sub modelele Ambilight OLED, modelul 9308 oferă o performanță excepțională a imaginii și a sunetului, datorită procesorului P5 Gen.7  și a unui panou de 120 Hz, 98% DCI WCG, care produce o luminozitate de 1000 Niți, dar și unui sistem de sunet frontal Bowers & Wilkins 2.1 de 64W.

Gama de succes „The One” Performance Series continuă să fie o parte extrem de importantă a gamei de televizoare Philips Ambilight și va fi completată de două noi serii în al doilea trimestru al anului 2023: 8808 și 8508, ambele serii fiind dotate cu procesorul P5 Gen.7. Televizoarele „The One” continuă să ofere un nivel similar de performanță, design european și calitate precum cele din clasele superioare, dar la un preț mediu, foarte competitiv.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button