TECH

Philips Lighting – lumina cu mult IQ

Philips Lighting promoveaza iluminatul cu LED ca o soluţie eficientă din punct de vedere energetic pentru toate tipurile de aplicaţii.

Iluminatul stradal reprezintă 19% din consumul total de energie la nivel global, iar trecerea la LED reduce acest consum cu cel putin 8%. De altfel, Anul Luminii inseamna tehnologii inovatoare de iluminat, pentru a asigura un consum redus de energie şi pentru a oferi siguranţă”, asa cum afirma Bogdan Balaci, directorul general Philips Lighting.

Sistemele de iluminat public de la Philips pot genera economii de energie semnificative, cu până la 70% faţă de iluminatul convenţional şi pot reduce costurile de mentenanţă cu aproximativ 20%.

Tehnologia Philips de control al luminii pentru clădirile de birouri este cu până la 80% mai eficientă decât sistemele convenţionale de iluminat.

În spaţiile de retail, Philips Green Store permite economii de energie de până la 35% prin utilizarea sistemelor conectate, la care se adaugă economii de aproximativ 40% datorită utilizării iluminatului cu LED.

Sistemele Philips de iluminat inteligent pentru spaţiile industriale permite creşterea eficienţei energetice cu până la 75%, reduce costurile de operare cu până la 6%, iar cercetările au arătat că sporirea nivelului de iluminare în astfel de medii poate reduce accidentele de muncă cu până la 52%.

Pentru iluminat ambiental, Philips a lansat în 2012 Hue – Personal wireless lighting, un kit de becuri LED RGB si un bridge wireless care permite controlul acestora wireless,  prin intermediul aplicaţiilor disponibile pentru platformele Android şi iOS.

infographic_ph_e;ements

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button