MORE

Noua gama de televizoare cu luminite ambientale Philips OLED arata surprinzator de bine

Dacă ați așteptat toată viața un televizor care oferă o rezoluție de 4K, un panou OLED și tehnologia Ambilight funky a lui Philips, veti iubi cel mai nou set de 55 inch al TP Vision.

Compania este bine-cunoscuta pentru ca face televizoare marca Philips, iar acum a mers cu un pas mai departe pentru primul său model, prin integrarea în set a tehnologiei care își schimbă culoarea ambientală.

Prin utilizarea „Philips Perfect Pixel motor Ultra HD”, în combinație cu pixeli OLED, care au capacitatea de a se stinge complet, TP-Vision spune ca setul, numit 901F, oferă, în mod atrăgător, niveluri de negru mai adanci si mai precise.

Combina acest lucru cu efectul de iluminare din spate Ambilight, pe trei laturi ale televizorului, și culorile ar trebui sa arate chiar mai vibrante. Acesta, de asemenea, încearcă să fenteze călcâiul lui Ahile al multor Smart TV-uri slim, oferind un bar de sunet de 30W 6.1, care se integrează în unitate.
Menținând totul functionand frumos, sperăm, este un sistem Android pentru televizoare, care oferă până si uzualele servicii Google și aplicații pe care le-ai aștepta de la orice alt dispozitiv Android.

În timp ce TP Vision ar putea câștiga un premiu de bingo al buzzword-urilor pentru acest anunț, a neglijat să spună când va fi lansat setul, cand va fi pus la vânzare sau cât de mult va costa.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button