PC

Philips lansează cel mai mare monitor 4K curbat de pe piață

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare lansează un nou model curbat de 40 de inci cu caracteristici MultiView, BDM4037UW – Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD. Acest nou model este cel mai mare monitor curbat 4K de pe piață care include și tehnologia Ultra Wide Color ce oferă un spectru de culori cât se poate de apropiate de realitate.

Imagini clare, pline de culoare

Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu un panou de înaltă performanță ce livrează imagini la o rezoluție UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). În plus, acest ecran Philips utilizează o tehnologie avansată multi-domeniu de aliniere verticală, care are ca rezultat un raport de contrast foarte ridicat, static, pentru imaginile intense, vii și stralucitoare. De asemenea, datorită tehnologiei de gestionare și optimizare a pixelilor, ecranul are un unghi larg de vizualizare de 178/178 grade.

Față de precedentele modele de monitoare care ofereau o gamă de culori tipică Ultra Wide Color de 72% acesta oferă una de 85% din spectrul NTSC, afișând imagini cât mai aproape de realitate. Spre deosebire de îmbunătățirile care funcționează prin modificarea setărilor software-ului pentru a regla balansul de culoare, Ultra Wide Color este o caracteristică ce intensifică imaginile.

Obține mai mult cu ușurință

Ne-am angajat să oferim și să aducem experiențe cât mai avansate și dezvoltate de monitoarele noastre, utilizatorilor. Prin combinarea 4K și Ultra Wide Color pe un monitor curbat, acest nou model oferă o claritate fantastică în combinație cu un spațiu vast pentru multitasking. Acest lucru este susținut și de funcția Philips MultiView”, a declarat Artem Khomenko, product manager Philips monitoare pe Europa din cadrul MMD.

MultiView

MultiView permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video afișate pe ecran – toate în Full HD. Imaginile pot fi aranjate în două moduri diferite: 1) Modul Picture-by-Picture, care este util în sălile de comandă (control room) sau în utilizarea mai multor dispozitive cum ar fi notebook-uri alăturate pentru a susține o colaborare cât mai productivă. Acest mod împarte ecranul în mai multe secțiuni. 2) Modul Picture-in-Picture, ajută la urmărirea anumitor informații pe o mică fereastră în timp ce restul ecranului este ocupat de sarcinile principale.

Pentru prevenirea scintilației și a oboselii ochilor utilizatorilor, efecte care ar putea fi experimentate prin utilizarea altor modele de monitoare cu afișaje de tip LED-backlit, cel mai mare monitor curbat de pe piață la ora actuală vine echipat cu tehnologia Philips Flicker-free.

Monitorul Philips BDM4037UW va face ca imaginile și grafica să prindă viață indiferent de context, fie că utilizatorii au niște cerințe profesionale care necesită imagini extrem de detaliate pentru soluții CAD, fie programe de grafica 3D sau documente de calcul imense la locul de muncă.

Noul monitor Philips BDM4037UW va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna aceasta, la un preț recomandat de 3.369 lei.

Specificații Tehnice:

Specification

Philips BDM4037UW

LCD panel type

VA LCD

Backlight type

W-LED system

Panel size

40 inch / 101.6 cm

Aspect ratio

16:9

Optimum resolution

3840 x 2160 @ 60Hz

Viewing angle

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Brightness

300 cd/m²

Display colors

1.07 billion colors

Picture enhancement

SmartImage

MHL

1080P @ 60Hz

Convenience

 • Built-in Speakers: 5 W x 2
 • MultiView: PBP (4x devices), PIP (2x devices)
 • User convenience: SmartImage, Multiview, User, Menu, Power On/Off
 • Control software: SmartControl
 • Other convenience: Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, MacOS, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity

 • Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort x 2, HDMI (1.4) – MHL x 1, HDMI (2.0) – MHL x 1
 • USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)*
 • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
 • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand

Tilt: -5/10 degree

Sustainability

 • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, RoHS

 • Recyclable packaging material: 100 %

 • Specific Substances: Mercury free, Lead free

Compliance and standards

Regulatory Approvals: WEEE, CECP, PSE, VCCI, BSMI, CE Mark, cETLus, CU-EAC, EPA, FCC Class B, ICES-003, J-MOSS, KUCAS, PSB, RCM, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, UKRAINIAN, MEPS

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

 1. Egal cu zero. Nu are Thunderbolt3-USB.C e bun de aproape nimic.
  Avanseaza tehnologia si nu avanseaza conectica din cauza unui nenorocit de cablu sau adaptor. Penibil.
  Sunt simpatici cei care plang din cauza disparitia a tot felul de porturi total depasite de tehnologia actuala.
  Oare de ce nu au plans dupa vechile porturi specifice de mouse si tastatura, seriale, paralel, etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button