TECH

Philips Hue Go – lampa cu 16 milioane de culori

Seria Hue de la Philips care s-a bucurat de un mare succes, inseamna becuri inteligente conectate la o rețea Wi-Fi si controlate prin smartphone. Ce fac becurile Hue? Pot fi activate sau dezactivate atunci când sunteți departe de casă, luminozitatea sau intensitatea lor poate fi reglata stand pe canapea, iar culoarea poate fi setata in functie de atmosfera pe care v-o doriti.

philips hue go

Cea mai tare functie a acestor becuri Hue este simulatorul de răsărit de soare pe care il puteți programa ca o alarma. Cand vine ora desteptarii, becul din camera se aprinde si imita un rasarit de soare, asa incat te vei trezi treptat, gradual, odata cu cresterea luminii.

Philips revine si propune un nou produs: Philips Hue GO, o lampă fără fir cu toate caracteristicile de conectivitate inteligente de la Philips Hue. Acum este posibil sa experimentati lumina pe care doriți, oriunde doriți, fie ca sunteti in casa sau in gradina.

Puteti alege intre șapte efecte, de la lumină albă caldă funcționala pana la lumina energizanta a zilei, sau unul dintre cele cinci efecte dinamice naturale: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest si Night Adventure. Fiecare efect are propriul mix de culori, oferind lumina potrivita pentru o cină romantică, o baie relaxanta sau un moment Zen.

Cu ajutorul celor peste 200 de aplicatii existente, Philips Hue GO ofera 16 milioane de culori pentru a va personaliza lumina in functie de ocazie, stare de spirit sau moment.

Philips Hue Go costa 99.95 Euro si este disponibil in Europa de cateva zile.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button