TECH

Philips BT9290, primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume

Philips BT9290, primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume. Operatiune complicata, tunsul barbii avea nevoie de o tehnologie laser!!! E clar, barbatii au devenit mult mai atenti la look-ul lor. Stim cu totii ca sunt cei mai mari consumatori de gadgeturi, dar in utima vreme, nu mai sunt interesati doar de „jucariile” cu care se pot distra, ci mai ales de cele care ii pot ajuta sa arate mai bine.

Aparatul de tuns barba Philips Beard Trimmer BT9290 aproape ca-ti permite sa te tunzi cu ochii inchisi. Este primul aparat de tuns barba cu ghidare laser. Cum functioneaza? Ghidarea laser Philips se activează uşor, printr-o simplă apăsare a unui buton de pe spatele aparatului. Sistemul proiectează o linie de lumină roșie accentuată pe obraz, linia maxilarului sau gât, exact în locul unde părul va fi tăiat, astfel încât poti obține un aspect perfect simetric, indiferent dacă este vorba despre o barbă de 3 zile sau despre o barba mai lungă.

Philips BT9290 are două capete de tăiere pentru realizarea unui contur perfect al bărbii si 17 programe pentru alegerea facilă a lungimii dorite. E 100% etansa, ceea ce face sa fie usor de intretinut si de curatat.

Aproximativ 80% dintre utilizatori consideră că aparatul le oferă control optim pentru definirea conturului bărbii.

Detalii aici.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button