MORE

Philips anunta monitoare noi UltraColor

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, anunță extinderea seriei de monitoare UltraColor pentru utilizatorii casnici cu două noi modele care oferă inovatoarea tehnologie UltraColor: 246E7QDAB și 276E7QDAB.

Gama mult mai largă de culori prezentată de modelele UltraColor oferă un verde cu un aspect mult mai natural în timp ce culorile roșu și albastru sunt mai vii și mai profunde făcând ca imaginile și divertismentul mass-media să fie captivante. Toate acestea sunt completate de un sunet digital de o calitate ridicată mulțumită difuzoarele incorporate. Cu cele două noi modele de 24 și 27 de inci prezentate într-un negru lucios, se poate remarca o îmbunătățire considerabilă în ceea ce privește designul spațiului în care utilizatorii lucrează.

Prin intermediul UltraColor nu mai este nevoie ca editorii video, fotografii și designerii semi-profesioniști să se mulțumească cu monitoare ce nu reușesc să le reproducă munca la adevărata calitate. Tehnologia UltraColor oferă o performanță excelentă a calității culorilor aplicațiilor pe care le folosesc cât și home entertainment-ului. Dacă din gama cromatică disponibilă formatului NTSC percepută de utilizatori există suport pentru doar 72%, prin intermediul UltraClear se ajunge la un procentaj de 85, ceea ce înseamnă imagini mai fidele și mai clare. Spre deosebire de îmbunătățirile care funcționează doar prin reglajul fin al software-ului pentru a potrivi balansul de culoare, UltraColor funcționează prin intermediul reacțiilor panoului: acest lucru este posibil datorită inovatoarelor ajustări inginerești asupra secțiunilor de culoare. La fel ca și UltraColor, ecranele E-Line oferă 16:9 Full HD la rezoluție 1920 x 1080, pentru un contrast și niste detalii mai bogate, beneficiind în același timp și de tehnologia Filcker-free (anti scintilație) pentru o imagine stabilă ce păstrează ochii utilizatorilor neobosiți chiar și după ore întregi de vizionare.

ea0ba3be-1f12-437b-aff8-385f19591835

Artem Khomenko, product manager Philips monitoare la MMD este încrezător că noile monitoare E-line ating un punct sensibil pe piață:


Vedem un interes imens în rândul utilizatorilor casnici pentru o performanță cât mai ridicată a culorilor care în urmă cu câțiva ani era cerut doar de profesioniști. Prin intermediul acestor monitoare UltraColor, MMD oferă utilizatorilor domestici culori cu adevărat uimitoare pentru divertisment și diversele aplicații folosite de aceștia. De asemenea ne-am asigurat ca monitoarele să prezinte un design plăcut care să fie mai mult în concordanță cu spațiile domestice decât cu birourile”.

În plus, prin intermediul culorilor care sunt cât se poate de apropiate de cele reale, utilizatorii pot să vadă adevărata culoare a produsului pe care îl cumpără online fie că este vorba de un automobil, haine sau de ce nu, o bucătărie nouă.

La fel ca și celelalte monitoare din seria E-Line, noile modele respectă promisiunea unui design elegant. Acestea sunt disponibile în finisaj negru lucios cu suport metalic, subțire și elegant, beneficiind și de un spațiu de stocare al cablurilor. Ambele modele beneficiază de ecrane edge-to-edge și de margini înguste ceea ce creează un aspect unitar pentru o minimă distragere a atenției în timp ce monitorul este folosit. Liniile elegante sunt completate de un panou frontal care este total lipsit de butoane tactile, în schimb există o cheie de comutare EasySelect plasată discret pe partea din spate pentru a face reglaje rapide și a monitoriza setările.

E7_8

Pentru a oferi utilizatorilor o alegere mai mare asupra calității imaginii, monitorul include tehnologiile Philips Smart: SmartContrast analizează ce este afișat pe ecran și reglează automat culorile și intensitatea iluminării de fundal, pentru a reda cele mai bune imagini și clipuri video digitale (perfect pentru nuanțele mai întunecate din aplicațiile de tip gaming). De asemenea există un mod Economy pentru afișarea clară a aplicațiilor zilnice utilizate la birou, precum și pentru un consum redus de energie. SmartImage Lite, o combinație exclusivă de tehnologii de vârf Philips, analizează conținutul de pe ecran și îmbunătățește dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginii pentru a atinge o performanță de afișare bazată pe scenariul selectat de către utilizator.

Prin conectarea telefonului inteligent sau a unui alt dispozitiv mobil compatibil MHL, utilizatorii pot afișa fotografii și clipuri video direct pe ecranele monitoarelor 246E7QDAB și 276E7QDAB, dar se și pot juca jocuri sau vizualiza fotografii și clipuri video Full HD la calitate Ultracolor – însoțite de un sunet complet digital. În plus, dispozitivul mobil este încărcat în timp ce acesta este conectat la display, păstrând energia bateriei indiferent de cât de mult timp durează sesiunea.

Noile modele de monitoare Philips 246E7QDAB și 276E7QDAB vor putea fi disponibile în magazinele de specialitate începand cu luna august la un preț recomandat de 839 lei, respectiv 1.199 lei.

Pentru mai multe informații despre monitoarele Philips accesați: www.philips.com/monitors

Specificații Tehnice

LCD panel type, size IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 23.6 inch / 59.9 cm

27 inch / 68.6 cm

Effective viewing area 246E7QDAB: 521.28 (H) x 293.22 (V)

276E7QDAB: 597.9 (H) x 336.3 (V)

Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 million
Color gamut 85% NTSC /120% sRGB
MHL

1080P @ 30Hz

Convenience
  • Power On/Off, Menu, Volume
    (HDMI Audio out), Input, SmartImage Lite, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

  • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8.1 / 8 / 7

Connectivity
  • Signal Input: VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)

  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

  • Audio (In/Out): HDMI audio out

Sustainability
  • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury-free

  • Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards
  • Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TCO-certified, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, WEEE, CECP

Cabinet

Color: black

Finish: glossy

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button