Tech&IT

Philips a prezentat câteva monitoare noi la IFA 2017

Pe lângă monitoarele dezvăluite în comunicatul de presă de ieri, Philips a prezentat la IFA încă trei alte modele de monitoare, produse de MMD, menite să acopere o gamă largă de aplicații.

Modelul 241B7QUPEB iese în evidență prin faptul că poate funcționa conectat la un sistem numai printr-un cablu USB. Monitorul de 24 de inch, capabil să redea rezoluția de 1920×1080, nu doar că poate primi semnal video în așa fel de la un PC sau un laptop, dar poate acționa ca un doc pentru acesta.

Acesta vine cu un hub USB 3.0 integrat, o conexiune LAN, output și input audio, ce permit extinderea conectivității unui sistem atașat. Există și un input VGA, analogic, în cazul în care vreți să îl conectați ca un monitor normal, fără a beneficia de funcțiile adiționale.

Philips 241B7QUPEB este disponibil acum la prețul aproximativ de 250 de euro.

Avem apoi monitoarele din seriile S7 și V7, construite folosind panouri IPS, capabile să redea rezoluția de 1920×1080. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, ce încep de la 21.5 inch și pot ajunge până la 23.8 inch, în cazul lui S7, și 27 de inch, în cazul lui V7. Monitoarele sunt gândite pentru a fi utilizate acasă sau la birou, având integrate tehnologii menite să reducă intensitatea luminii albastre, ce poate provoca oboseala ochilor.

În cazul seriei S7, este folosită tehnologia SoftBlue LED, care reduce undele de lumină albastre la nivel hardware, în timp ce monitoarele V7 se folosesc de un mod de funcționare LowBlue Light Mode, ce încearcă să obțină un efect similar din software. Ambele modele includ funcții precum SmartContrast, ce permite alterarea dinamică a culorilor, și un mod EasyRead, menit să ofere documentelor citite de pe ecran trăsături de culoare mai apropiate de cele ale hârtiei fizice.

Monitoarele acestea oferă conectivitate prin HDMI, DisplayPort, iar unele dintre modele vor avea difuzoare și hub-uri USB. Comunicatul nu includea informații despre preț sau data de lansare.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button